skolfoto

imorgon så är det skolfoto, och så klart så har jag tappat bort min tröja... så idag efter skolan drog jag på "stan" med några från klassen, vi gick och fikade på alla tiders, efter det gick vi på jive där jag hittade en blå/vit stickad tröja för 130 kr. Kanske inte så speciell men värt priset. kram Jessica




Svenska Hollywood fruar

Nu är jag hemma. Kom nyss hem från stan, jag har beställt ett nytt bankkort eftersom bankomaten tog mitt förra:'(, jag ska snart på föräldramöte då ska vi spela upp nån teater och sjunga en egen låt som redovisning på våran fjälltur.. sen ikväll blire såklart mitt favvo program, Svenska Hollywood fruar. Kram Jessica

Zumba igen

Idag så var jag i skolan då vi hade typ idrott och musik, där vi tränade till körslaget... Nu kom jag och Moa precis från zumban i klubbis där vi skakade på fläsket. Det var ganska awkward för att vi var dem enda som var där :O / Kram Jessica

Måndag!

Hej! Tog bussen till skolan, hade idrott vilket sög. Sen så hade vi bara massa lektioner. Tog 14.41 bussen tilm Emelie, och nu är vi här och väntar på att våra mackor i ugnen ska bli färdiga.
Kram Julia!

Rocket volym express

MÅSTE verkligen rekommendera den här mascaran! I början kan man få klumpar och sånt av den men när man använt den i nån vecka så är den grymt bra! jättebra volym och längd på fransarna. Julia rekommenderar!

nails

Hej! Har bara städat och fixat i mitt rum heladan idag! Tänkte fa ut och springa men inte i spöregn! Så får bli core senare! Och... Jag har inte glömt, men jag har inte städat färdigt så de kanske kommer en Roomtour senare i veckan,men imon kommer det upp en video,eller bilder på vad jag köpte igår på Ikea och i Finland. Skulle göra det idag men jag har ju somsagt haft fullt upp. Sen har jag kladda ner naglarna också! Och så ska jag snacka Skype med Emelie snart! Har no och engelska prov imon, eng provet går nog bra men no provet kommer gå åt helvete! Alla säger att det är jättesvårt! Hehe! Och jag fattar typ ingenting! Aja, tur att vi ska ha ett ämne snart i no som alla redan kan;) ska färga håret i veckan, men jag vet inte vad för färg? Gissar på mahogny, men ni kan gärna komma med tips! Vill ha någon färg jag inte haft förut, men jag är så feg! Har haft mahogny för nått år sen, så jag tänkte att jag kanske kör på det igen, since i am a coward! Haha! Men nu ska jag ta och börja plugga lite och låta nagellacket torka sen så ser jag vad jag hittar på, tränar eller fortsätter plugga!
Kram julia!

Inspiration

IKEA

Hej! Vakna vid 6 idag, hehe! Vid halv åtta kanske börja vi åka mot happis/Finland! For till Finland först på tex, var där ett bra tag! Sen så åkte vi över till Sverige, på Ikea. Där käka vi först och sen skulle dom gå till köken, och dom var där och höll på med en massa saker i typ två timmar! kul,eller så inte! Men sen gav jag upp och sa att jag skulle gå ut till bilen men då hade dom titta färdigt så då börja vi gå mot dom andra sakerna. Köpte en massa grejs, kan säga att Ikea är en väldigt jobbig affär. Så sjuuuukt mycket folk, och så komplicerat. Sen tog jag och Jossan Elliot och gick till fyndhörnan. Hitta nå smågrejs där å. Sen betala vi, kön var fan värre än köarna på Ullared! Stod där aslänge. Sen så gick jag och Jossan till skopunkten,stadium osvosv! Slösa upp hela Mitt barnbidrag,fast det var heeelt klart värt de! Efter de så gick vi på candyworld och plocka lite godis. Sen for vi på Ica maxi, där köpte vi en muffinmaker, vet inte varför men kan ju va kul å ha. Sen for vi å käka på Max,var inte ens hungrig så jag höll på spy typ när jag käka. Sen hemåt. Kunde inte sova ett skit, kanske 20 min! Skrikande unge från Haparanda till Gällivare , inte de roligaste. Så när jag kom hem så vela pappa se vad jag hade köpt osv. Sen så vela han att jag skulle frisera han! Haha han släppte lös mig med en rakapparat på han huvve! Fast kan ju säga att jag faktiskt lyckades! Sen gick jag och tog en snabb dusch och nu ligger jag och kollar oc. Imon kanskeeee jag lägger ut en roomtour, om jag ids. Men det kommer iaf upp på vad jag köpt! ~bjussar på dagens outfit~
Kram Julia!

rubrik

Hej! När Emelie åkte hem så satt jag nere i köket en stund och prata om att vi kanske ska åka till Ikea imorgon. tror att jag följer med, för jag ska göra om lite i mitt rum, nya grejs osv! och nu ligger jag och kollar oc, och myser med Alvin! Eller ja,han ligger och snarkar!hehe! Ska bara se klart det här avsnittet sen ska jag gå ner och göra te och macka! Sen ska jag ta en låååååång varm dusch.
Kram Julia!

•F R E D A G•

Hola! Dagen idag har varit grymm,alltså ingen skola! Kände att jag mådde bättre vid typ 1-2 tiden. Då kom Emelie, sen for vi till henne,jag packa ner mina saker också käka vi sen åkte vi tillbaka till mig. Sen dess så har vi gjort en massa onormala videos och typ lekt störda!? Nämen vi har haft sjukt kul iallafall! Nu ska vi dra ner o käka!
Kram Julia!

Mina parfymer/vs

Dissa kvallan!

inspiration

sjuk

Hej! Ursäkta om det blir några stavfel men jag har synbjrtfall och kan inte träffa rätt. Men idaf så är jag iallafall hemma från skolan. Har migrän,ont i skalen och mår asills. Så kommer kanske inte sä mycket inlägg av mig idag. Men ny är jag iallafall hemma,pappa kom och hämtade mig från Emelie. Nu ska jag försöka sova eller slå på nå avsnitt av greysanatomy.
Kram Julia!

5 sanningar

-jag litar på folk way to easy
-mina bästa vänner är Julia,Emelie &jessica
-jag kan inte vara sur på nån mer än typ 2 sekunder,haha!
-jag suger på no,kulåveta
-jag är mig själv om nån vela veta!

kåmpis

Hej! När jag kom till Emelie så hann vi typ plugga 15 min, sen kom Anton och Adam... Dom typ rota överallt! Sen börja anton sminka sig ned vattenfast mascara å hela köret! Sen smsa jag med Matilda å Julia! I brist på annat, sen hade vi allmänt kul å garva som fan! Innan dom for så kolla vi trassel,hahaha! Och när dom for så åkte jag och Emelie till mig! Ska ta å packa och sånt snart och sen far vi nog till Emelie igen!
Kram Julia!

•mys•

Hej! Efter skolan så tog vi bussen,hoppa av vid Emelies stuga. Där käka vi macka, sen lyssna vi musik och sen skjutsa hon hem mig, och hon for till sin fammo å käka! Jag har gjort ingenting typ! Är själv hemma så... Håller på att uppdatera ipaden medans jag myser med Alvin! Får se när jag far till Emelie,lite senare kanske. Har fett ont i skallen,får se om det blir nån skolan imon för mig! Ska snart börja plugga lite till no provet! Men nu ska jag fortsätta mysa med hundis!
Kram Julia!

Zumba

Idag så har jag varit i skolan och gjort prov, det gick ju sådär men idag lärde jag iallafall mig att göra Bitch blicken..... nu så är jag äntligen hemma och jag tror att jag ska dra på zumba lite senare. Kram Jessica


Äntligen klar!

Hej! Haha nu är uppdateringen klar! Gick inte igår så startade den på bussen imorse! Vet inte va man ska säga om den, men kameran är iallafall mycket bättre!
Vi vakna vid halv 7,försov oss så hann inte käka frukost! När vi kom till skolan så åt vi lyxfrukost! HAHAH! Men det var nå bakelse iallafall! Sen har vi hk o massa annat!
Kram Julia!

iOS 7

Hej! Har kommit hem för ett tag sen. Och nu håller jag och Emelie på å uppdatera till iOS 7!! Haha! Var iallafall på konfan, vi har slagits ihop med sommarkonfirmanderna så vi är nåra fler nu! Och sen var vi på gudstjänst, men jag fegade ur när man skulle ta nattvarden!hehe! Men tror kanske jag gör det nån annan gång!
Men nu ska vi käka nått och sen ska jag duscha! ~dissa våra fett snygga fejs på bilden~
Kram Julia!

Sep. 18, 2013



•Quote•

[språkval]

Kände för att slänga in ett inlägg! Har språkval nu, får hålla på med mobilerna hela lektionen,BÄÄÄST!
Kram Julia!

NO

Hej! Försökte blogga igår i Emelies stuga men det var assegt internet så inlägget kom inte upp..
Men kan berätta lite om gårdagen iallafall! Var i skolan, hade orientering i typ 20- och så fanns det inte asmånga stationer för våran lärare är helt dum i huvve! Efter skolan så drog vi på stan en sväng, sen till Emelie och var där till Alex kom och hämta oss då åkte vi till mig,käka sen for vi till Emelies stuga och gjorde eld där osv! Sen skulle vi va med fille,Adam,Pontus o Anton men dom lekte p12or och sprang runt å busknacka så vi ides inte. Sen drog vi till mig,jag packa och sen åkte vi tillbaka till Emelies stuga! Där duscha vi osv sen gick vi å sov! O idag kommer jag ha fullt upp! Skola,tandis,konfan & gudstjänst! Så kommer ett inlägg senare,om inte imon! Hehe!
Kram Julia!

Hola!

Idag har jag just been in school, och sen så for jag och sprang.. inte hänt så mycket idag men imorgon ska vi iallafall gå på konfan. Just nu sitter jag och dricker te och tittar på balklänningar, i'm so exited jag fattar inte ens att jag ska gå på balen i år. Fast först kanske jag borde hitta någon att gå med! Jag kanske lägger upp en bild senare på min blivande balklänning, det här är ju faktiskt en modeblogg bl a. Kram Jessica


Cappuchino!

Hej! For till skolan med bussen, hade lektioner sen så for jag med pappa till sjukhuset på röntgen. Sen tillbaka till skolan. Efter skolan så tog jag och Jessica bussen till kullekiosken. Hon köpte nå glass och jag köpte en kindermaxi. Sen så kom min syrra och hämta mig, sen for vi på stan. Fyndade 2 tröjor. Sen så for vi till kyrkogården. Och sen käka vi och for å handla på Coop! När jag kom hem så gick jag ut med Alvin och sen gick jag över till min syrra. Där var de en massa ungar som snodde min mobil och spela på den. När jag kom hem så träna jag lite core, men årkade inte så länge för har världens huvudvärk! Och nu snackar jag Skype med Emelie! Får se om jag pallar gå ut med Alvin en sväng, eller om jag tar en Alvedon och lägger mig och kolla serier! Nu ska jag ta och dricka upp min cappuchino innan den kallnar!
Kram Julia!

Måndag

Idag har jag varit i skolan, sen gick jag och Julia till kullekiosken och köpte glass. När jag kom hem så var det strömavbrott, så jag gick ut och sprang. Tråkigt inlägg men har inget annat att skriva på en måndag!, nu ska jag se ett avsnitt Grey's anatomy sen plugga.. Kram Jessica.



följ mig på instagram: jesssicaohman

~söndag~

Hej! Nu är videon på g till videofyme. Skulle göra 50 frågor men det blev 30! Men sen sist så har vi gjort videon, sovit,ätit och en massa annat , hehe årkar inte skriva allt! När vi kom till mig så duschade jag och sen tog vi ansiktsmask med kakao och sheasmör. Så nu har vi babymjukt ansikte,haha!
Sen medans det stelnade så målade vi naglarna. Men jag årkar inte skriva nå mer men kommer uppdatering senare eller imon!
Kram Julia!

30 frågor!

fave.blogg.se

Studentfesten

Hej! Såg att Jessica har bloggat! Tur för jag har inte haft nå internet i Emelies stuga. Igår så var vi i min stuga! Gjorde lite stuffs dära och sen for vi hem. For till Emelies stuga och lagade mat. Sen hade vi bara allmänt kul där och dunka musik. Sen kom Adam och då hade de tagit sig så vi var allmänt onormala och helt tröga! Slog även min arm i nå plåtburk eller va de nu var så, så har värsta feta blåmärket och kan inte spänna min arm. Duktigt Julia! Sen så for vi ut en sväng till lekparken. Adam drog hem och vi gick och hämta fyrhjulingarna från Emelies stuga och körde till mig. Sen så somna vi.
Jag vaknade vid 9 kanske? Kollade greys anatomy tills Emelie vakna och sen så gick och käka frukost, for till Emelie stuga och städa och sånt från igår sen så for vi tillbaka till mig och nu ligger vi o kollar studentfesten. Känner att det gick bra igår, jag har 3 stora jävla blåmärken o Emelie huvudvärk!
Kommer upp en video sen när jag svarar på 50 frågor!
Kram Julia!

Naglar

Glömde att lägga ut en bild på hur naglarna blev, men nu är det gjort! bättre sent än aldrig. Kram Jessica





Min vecka!

På måndag och tisdag har jag varit i skolan och sen sprungit med Moa, vi tränar inför tjejmilen i stockholm nästa år, på onsdag så var jag, Julia och Emelie på konfan, det var roligt men såklart så gjorde jag bort mig som vanligt!!, när vi skulle fotas med namnlappar i grupper så råkade jag ju såklart hålla min namnlapp uppochner!, aja man får väl bjuda på sig själv lite grann. Sen blev jag sjuk i torsdags och idag är jag fortfarande sjuk... ska snart måla naglarna, så jag kanske lägger upp ngn bild på hur det blev senare. Kram Jessica!

What does the fox say?

Hej! Glömde helt å hållet bort att göra vs videon men ska göra den dirre när jag kommer hem! Nu har vi iallafall rast! Har bara engelska sen slutar jag! Då far jag å Emelie troligtvis på stan, eller ah. Till djurmagazinet åde. Måste köpa ett nytt koppel och halsband till min bäbis! Sen far vi på Coop åde och köper godis osv. tråkigt inlägg jag vet men årkar inte skriva något nu när jag är i skolan, men bättre update kommer!
Kram Julia!

Sjuk :'(

Har glömt bort att blogga på några dagar, men nu är jag iallafall sjuk så det blir väl några extra inlägg idag!, fick världens halsbränna igår efter jag varit och sprungit, så det blev ingen skola för mig idag, har värsta ångest eftersom jag skulle ha prov idag som jag pluggade till halva natten, och nu kommer jag typ glömma bort allt innan jag får göra det. :'(


ajaj

Hej! Kommer upp en video på videofyme(och här i bloggen) på mina Victoriassecret produkter ikväll...
Idag så missade jag bussen på morgonen så min syrra fick skjutsa mig!
Efter skolan så hade vi konfamöte, trodde inte det skulle vara så kul som de var. Fick typ leka en massa lekar osv! Sen gick vi runt och kolla på olika rum och sånt i församlingshemmet!
När jag kom hem så åt jag tacos,igen. Sen har jag tränat lydnad med Alvin, det gick ju bra... Gjorde nyss ett hål i örat, har haft tre i högra örat, men jag var så slarvig och ha i örhängen så 2 växte igen. Så nu tröck jag igenom ett nytt själv, AJAJ! Kan ju säga att det inte var så skönt! Bultar som fan och örat är helt rött! Men det går nog över om ett tag, hoppas jag! Ska fara ut och springa på ett tag! Måste leta fram mina bra springbyxor så jag slipper springa i mina gamla.
Kram Julia!

BACKHOPPAN

Hej alla fina läsare! Har blivit sjukt träningsinspirerad! Nu jävlar kör vi!
Efter skolan så tig jag och Emelie bussen till kullen, promenerade till backhoppan. När vi kom dit så åkte musiken på och vi började springa i trapporna. Men vi sprang bara 5 gånger upp och ner för är ännu lite förkyld så vågade inte riskera att få tungt att andas... Sen så hade vi haft idrott och kutat helatiden! Efter träningspasset så skakade mina ben som bara den! Emelie tog bussen hem och min brorsa kom och hämtade mig. När jag kom hem så åt jag tacos! Mumma! Hehe.
Och nu ligger jag och slappar i mitt rum! Tänkte städa de men då kom jag på en sak... De är inte ens stökigt!haha! Så då tar jag och kollar nå avsnitt av greys anatomy och sen ska jag gå och duscha! Får se om jag ids lägga upp en video på mina Victoriassecret produkter idag.

Något fel!

Det skulle igentligen komma en bild i inlägget nedan men jag är i skolan så den laddades inte upp, trorjag! Men iallafall så kan jag lägga ut den när jag kommer hem! Kram Julia!

T R Ä N I N G S I N S P I R A T I O N

KLASSRÅD

Hej! Usel uppdatering I know... Men iallafall så är jag i skolan nu! Igår så hände de inte så mycket, var i skolan och sen åkte jag hem med bussen! Städade och fixade lite smått i mitt rum! Kan säga att de behövdes, hade 14 handdukar liggandes efter golvet! Fast jag använder 2 handdukar när jag duschar så samlar på mig lite! Sen kom Jessica och vi kollade svenska Hollywood fruar sen gick vi och var barnvakt till Elliot! Han är ssåååå gullig! Sen gick vi till mig och pratade om headern och kollade en massa videos! När hon for hem så duschade jag och sen kollade jag greys anatomy tills jag somna! Vaknade vid 7 nångång och nu är jag i skolan och väntar på att klassrådet ska börja!
Kram Julia!

On the älgjakt

Kom precis hem från älgjakten, det har varit sjukt skönt att bara vara ute i skogen i helg, men det sög att vara utan WiFi, och batteri till mobilen. Sen täljde jag några älgsaker. Vi såg ingen älg men jag åker säkert tillbaka nästa helg så vi får ju se. Kram Jessica.
















Victorias secret

hola! Jag tänkte beställa några till Victorias secret bodymist,bodylotion osv... Men jag vet dock inte vilka som luktar gott... Jag har redan pure seduction,love spell & Aqua kiss-body mist och mango temptation-body lotion! Ni får gärna tipsa om vilka som luktar gott! Kommentera
eller skriv på kik! -Juliaeevelina
Kram julia!

osociala

Hej! Tänkte skriva vad jag gjort dom senaste dagarna eftersom jag inte haft tid att blogga något för jag har varit sjuk och haft fullt upp med läxor och allt möjligt!
Torsdag: skola, hem plugga och käka snabbt sen på konfamöte! Ska ta pilgrimskonfirmationen med julia,Emelie och några till! Sen i maj så får vi åka till ett kloster i Frankrike!
Fredag: skola, sen tog jag och Emelie bussen till stan, fika på alla tiders och sen promenera vi till henne. Sen komm pappa och hämta mig så for vi på Coop och handlade sen hämta vi upp julia och åkte hem till mig. Vi gjorde typ ingenting, sen åkte vi över med flotten och fyrhjulingen till min stuga och där värmde vi bastun, åt macka och gjorde en massa andra stuff! Var iallafall sjuuukt kul!
Lördag: vaknade klockan 7! Grate! Sen så börja jag kolla säsong 9 av greysanatomy ! Den har äntligen kommit ut på viaplay!! Sen åt vi frukost och nu är vi bara allmänt osociala med varann! Vet inte vad vi ska göra härnäst men nånting hittar vi väl på!
kommer ut en bild på vad jag fick av bästiiis senare idag!❤
Kram julia!

Älgjakt

idag slutade skolan halv tolv, så nu ska jag hämta ut ett paket och sen åka och handla till skogen!, för idag drar jag på älgjakt!, är supertaggad!!, lägger kanske upp bilder sen när jag kommer hem! Jessica.

Heejjj igen..

Hejj, jag har typ inte hunnit blogga sen skolan börjat men nu ska det bli ändring på det!, vi har typ sagt att vi bara skulle fixa till en header i flera månader nu, och vi har ännu inte ens börjat!:((. Men ska typ fixa det i veckan. Kram Jessica!

bloggnamnet!

Hej! Inte hänt så mycket idag, var i skolan och sen till läkarn, måste till sjukgymnasten och sen till ortopeden. F*ck! Vill inte! Dem måste kanske in med en kamera i mitt knä eller så ska jag på mr röntgen... Hoppas bara det blir bra igen. Efter läkarn så for vi och handla på Coop, jysk och sen åkte vi hem igen! Ska fira min brorsa idag för han fyller år! Nog om de, ang. Bloggnamnet så har de en ganska rolig historia bakom sig. Vi försökte komma på ett bra bloggnamn, eftersom vi är två stycken så bloggar här. Vi satt i flera timmar å tänkte å tänkte. Sen så skulle jag gå in på Facebook men råkade skriva favebook, där kom det! De perfekta bloggnamnet;3 men ska gå och kolla om dom behöver hjälp med tårtorna eller något!✌bjuder på en bild som jag fotade när vi var i Turkiet!
Kram-julia

Snapchat!

 
Tycker att ALLA kan sociala med mig på snapchat! Johansson99. Hata att vara sjuk!

Mina skal!

Kommentera här/bloggen vad ni vill att jag ska göra för videos! www.fave.blogg.se

Videofyme!

Hej alla! Blev lite konstigt i videon, sa att jag skulle sluta blogga så hära men det jag menade var att jag kommer självklart inte sluta blogga så hära! Men jag kommer försöka att göra så många vloggar som möjligt! Men kommer alltid att blogga här också!
Ni kan ju följa mig på videofyme ifall inte alla videos kommer upp här i bloggen! Men följ mig ändå;3 tryck bara på videon så kommer du till videofyme, och tryck på följknappen! Lättsomenplätt! Se you soon! Kram Julia!

Haul!

Låter askonstig för jag är förkyld;3

RSS 2.0